Kaitsun tarina

Pienenä poikana tykkäsin kovasti lauleskella. Asuimme omakotitalossa Nummentakana ja talossa oli kellari, jossa oli mukava kaiku. Tämä väritti kivasti laulamista.

Nuoruusvuosina meillä oli erilaisia kokoonpanoja bändihommissa ja tietysti naapurinpojat olivat mukana hommissa.

Muutin sitten jossain vaiheessa Virkkalaan asumaan, oliko se 70-luvun loppupuolella. Tapasin Virkkalalaisia kavereita sen aikaisella linja-autoasemalla ja heidän kanssaan aloimme keskustella bändihommista ja liityin mukaan The Dash nimiseen bändiin. Teimme sen ajan hengen mukaista musiikkia, joka oli rokkabilly painotteista ja tätä homma teimme noin 2 vuotta.

Noin vuonna -85 olin Metsä-Serlan portilla, jossa tapasin erään basistin ja hän ehdotti, että tulisinko koelaulamaan heidän bändiinsä. Bändin nimi oli Tanssiyhtye Scala. Tästä laulu-ura lähti käyntiin ja olin mukana 10 vuotta.

Taas oli muutama vuosi välissä, soittelin vain omaksi iloksi, mutta vuonna -98 perustin bändin nimellä Kaitsu & Cafe Casblanca ja teimme heidän kanssaan noin 3 vuotta musiikkihommia. Porukassa oli mukana 5 henkilöä.

Vuonna 2005 perustettiin taas bändiporukka, jonka nimi oli sitten Kaitsu & BäckSet. Soitimme monenlaisissa juhlissa ja tätä jatkui noin 6 vuotta.

Olin vuosia mielessäni haaveillut omasta studiosta, jota aloin rakentaa. Äänityshommaa olen tehnyt noin 10 vuotta.

Vuonna 2022 Tapasin Virkkalassa kaverin, jonka tiesin soittavan jossain musiikkiporukassa. Porukan nimi on Grupo Hola ja musiikkityyli on latinomusiikkia. Keskustelin hänen kanssaan ja sanoin, että jos on tarvetta musiikkimiehelle, voisin tulla mukaan. Kerroin, että voin soittaa kitaraa, bassoa, rumpuja tai laulaa, mutta päädyinkin sitten perkussiopuolelle soittamaan conga- ja bongorumpuja sekä kaikenlaisia erilaisia lyömäsoittimia.